RODE DUIVELS SPELEN NIET OP VRIJDAGAVOND !!

Eerst was ik droevig, maar toen ik de volledige persnota las ook weer niet.

De Belgische voetbalbond heeft beslist de match van nu vrijdag tegen Brazilië niet te spelen, en laat onmiddellijk alle spelers huiswaarts keren.

Samen met haar spelers besliste de bond om niet langer te dingen naar het wereldkampioenschap voetbal, maar wel voor België te streven, naar het wereldkampioenschap sociaal zijn.

Ze roepen de bevolking van België op om alle geld dat omgaat voor het voetbal te spenderen aan sociale welvaart (u weet wel zorgen voor hen die het, het meest nodig hebben) Ook de bond zal dit voortaan waar maken. Op het eerste zicht lijkt dit UTOPIA, maar nogmaals, verder lezen, maakt ons wijzer in de diepere gedachte van eco-humanisme, dat hierachter schuil gaat. De bond wil werkelijk inzetten en een voorbeeld geven, voor al het verkwiste geld, door voortaan in te zetten op welvaart voor de zwaksten onder ons, en zo de woorden die er zo dikwijls omgaan in het voetbal ‘RESPECT’ kracht bij te zetten.

De Belgische voetbalbond besliste ook dat termen zoals ‘het grote mannenvoetbal’, voortaan niet meer zullen gebruikt worden in de omgangstaal, maar vervangen worden door, ik breng geen schade meer toe aan anderen, waardoor zij de echte ‘fairplay’ willen idealiseren.

Ook het opruimen van alle vuil, zowel in de tribunes als in de kleedkamers, naar het voorbeeld van Japan, staan ingeschreven in de nieuwe richtlijnen van de bond.. We polsten even bij Eden Hazard, over deze stellingen, die ons met een knipoog sprak ‘no comment’ !!

 

Advertenties

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s