Over

Over wat zal dit verhaal uiteindelijk gaan. We verwijzen hiervoor uitdrukkelijk naar de teksten ( artikels) :  Waarop zal Marc Den dodo zich stoelen , en Ben je lid van ?  Zonder dit door te nemen ontbreekt er een schakel in je informatiewinning . Voor het gemak drukken we beide artikels nog eens af :

Waarop zal Marc Den dodo zich stoelen ?  Moeten we ons überhaupt, op meer stoelen dan het feit van de erkenning van ieders recht tot volwaardige deelname aan de maatschappij om te spreken van een inclusieve sociale maatschappij. Neen, eigenlijk niet. Maar om het ons gemakkelijker te maken, en om ook niet gans de wereld ineens te veranderen, bouwen we onze werking op, via enkele basisthema’s. Wij zullen steeds pogen om in onze publicaties te verwijzen naar ofwel Natuur, Cultuur ( Schoonheid ), Stilte, Liefde voor de medemens, bezorgdheid rond stappen die het inclusieve van onze maatschappij bedreigen. Natuurlijk is dit allesomvattend, maar deze thema’s zullen steeds sporen achterlaten in onze links en/of verhalen ( stellingen ).

Ben je lid van ?  Bij het opstarten van onze blog “Marc Den Dodo”, brachten we het verhaal van : er is een ras van goede mensen dat aan het uitsterven is, we moeten daar samen iets aan doen ; we gaan dit niet toelaten. Onder druk van de ‘Ik vind je lief’ slogan, wilden we een groep vrienden oprichten, die zich schaarde achter de beweging van het sociaal radicalisme. Zo radicaal mogelijk zijn in je sociaal zijn. We willen heel duidelijk zijn, vriend worden van het verhaal van Marc Den Dodo, staat absoluut niet voor lid worden van onze beweging S.R. of enige andere vorm van een protestbeweging. We zijn dit niet. We zijn aanhangers van een inclusieve maatschappij, en we hebben zeker niet het alleenrecht op deze titel. Wat wil je vriendschapsverzoek dan wel betekenen ? Wel, voor ons is dit een engagement dat ook jij wil zeggen : ik sta voor een inclusieve maatschappij, en ik gebruik al mijn talenten om daar voor te gaan.  Hoe jij dit doet is Uw vrijheid, en U zal vermoedelijk soms een andere kijk hebben. Belangrijk is dat we samen ons geloof betuigen in een betere wereld. Hebt U een ander idee, weet dat je welkom bent, om het ook aan ons kenbaar te maken. We blijven dus vrienden door dik en dun. Voor WOPIA ( wij allen samen voor Utopia ).

Mogen we U uitdrukkelijk vragen vriend te worden, en ook je vrienden aan te porren. We gaan voor massaal, omdat onze bedoelingen zo puur zijn.

Steun ons.

marcdendodo@gmail.com

 

 

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s